Sunday, June 10, 2012

Por(n)os

Grčka antička kultura nije prezala pred uštogljenošću malograđanskog društva. Pre nego što je Hju Hefner izborio za sebe najbolje komadiće svetske pačetine, a nama ostalim perverznjacima bacio samo ostatke sa stola u vidu nekih umetničkih fotografija koje više skrivaju nego što otkrivaju, Grci su tri hiljade godina pre toga slobodno baratali svojom seksualnošću i nosili je svuda sa sobom bez stida i blama. Bora Čorba je u Srbiju pokušao da prenese odjeke te slobode rečima "kurac, pička, dupe, sisa", ali odjek je zamro u gluvom zidu što stoji ipred srpskoga naroda...

Sećam se da u školi nismo učili iz istorije o mikenskim šoljicama za kafu s porno pozama - izuzetno dragocen gadžet za kafenisanje s komšilukom, bližim i daljim. Mislim, svejedno su me ubedili da kad devojka nešto 'oće od tebe, onda ti šalje sublimiranu poruku u vidu "oćeš na kafu?" ili "kad ćemo na kafu?" ili nešto tako. Sad sve te pozive tumačim kao iskonski nagon za razmnožavanje i trudim se da se smešim što više - da, i to valjda znači podsvesnu želju za parenjem, a to podsvest tvog para prekoputa najbolje zna, zato ćuti i prati korake.

Dok sam nedavno boravio na ostrvu Poros, pažnju su mi privukle razglednice s motivima pronađenim na gore pomenutim šoljicama i kućnom escajgu u Mikeni, na Kritu i po okolnim Kikladima. Otvorenih usta, gledao sam orgijanje na centralnom trgu, trojke, dvojke, oralne analize i njihove reprize, a tu su i motivi usamljene jahačice, usamljenog drkoša i... prokrala se i poneka razglednica ostrva.

Kupio sam odmah dva komada, ostatak nisam hteo jer sam ozbiljan čovek, a u nastavku dajem par predloga za nazive istih ili za njihovo tumačenje. Fotografije radio poznati antički umetnik - Gienkas.


"Ne, nemoj mi prići, jer te belo neće zaobići!"
"Prcajte, ja i dalje držim čas... iz osnova onanije!"
"Samo stoj! Može li to tvoja pi*** da podnese?"



"Evo trčim, nosim ga u ruci!"
"Velik đoka i gvozdene gaće otvara."
"Koja zna, njojzi dva... u jedan."

Ako i tebe ovo inspiriše, piši preporuke u komentare, a ako ne - napijem ti se kafe s tobom!

1 comment: